Διερεύνηση αναγκών για θεματικές προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων που αξιοποιούν τις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ)

Μετριτίδου, Μάρθα (2019) Διερεύνηση αναγκών για θεματικές προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων που αξιοποιούν τις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC28_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (7MB)

Abstract

Στόχος της παρούσας έρευνας είναι να διερευνηθούν οι ανάγκες των ενηλίκων, είτε εκείνων που έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων, είτε αυτών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, για θεματικές προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων που εστιάζουν στην αξιοποίηση των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Αρχικά, γίνεται αναφορά στην εκπαίδευση ενηλίκων και συγκεκριμένα στα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των ενηλίκων εκπαιδευομένων. Ειδικότερα, αναλύονται τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων με θεματικές που αξιοποιούν τις τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Η μέθοδος προσέγγισης είναι πρωτογενής, αφού οφείλεται σε εμπειρικά αποτελέσματα με την ποσοτική ανάλυση δεδομένων για τον κύριο στόχο της μελέτης. Επίσης, είναι δευτερογενής επειδή χρησιμοποιούνται βιβλιογραφικές πηγές στο θεωρητικό μέρος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων και όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει αλλά ενδιαφέρονται στο κοντινό μέλλον έχουν πολλές κοινές ανάγκες που σχετίζονται με την εκπαίδευσή τους.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τσακιρίδου Δόμνα
Uncontrolled Keywords: Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας, Ανάγκες ενηλίκων εκπαιδευομένων, Θεματικές προγραμμάτων, Αξιοποίηση ΤΠΕ.
Subjects: Ε > Εκπαίδευση
Ε > Εκπαίδευση ενηλίκων
Τ > Τεχνολογία της πληροφορίας
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 26 Sep 2019 11:52
Last Modified: 26 Sep 2019 11:52
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10117

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top