Μελέτη περιπτώσεων χρήσης και καλές πρακτικές πληροφοριακών συστημάτων για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου

Παυλίδης, Αθανάσιος (2018) Μελέτη περιπτώσεων χρήσης και καλές πρακτικές πληροφοριακών συστημάτων για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
MOGMAT18_2018.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στόχος της παρούσας εργασίας είναι να παρουσιάσει τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου και να παρατηρήσει τα συμπεράσματα που προκύπτουν μέσα από τη μελέτη περιπτώσεων οι οποίες έχουν παρουσιαστεί από παρόμοιες έρευνες. Η παρούσα εργασία αποσκοπεί να εισάγει αρχικά τον αναγνώστη στη λογική της εφοδιαστικής αλυσίδας και στον τρόπο που αυτή λειτουργεί, και έπειτα να μελετήσει περιπτώσεις και να παρατηρήσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα πληροφοριακά συστήματα, προκειμένου να γίνει καλύτερη διαχείριση και προγραμματισμός των διαδικασιών. Η συμβολή της εργασίας στην ερευνητική κοινότητα αποτελεί η μελέτη της χρήσης του συστήματος SAP αλλά και του τρόπου με τον οποίο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα πληροφοριακά συστήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Η σύγχρονη βιβλιογραφία δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη στον τομέα αυτό, επομένως η εργασία αυτή συλλέγει και παρουσιάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και προσθέτει μέσα από την ανάλυσή της ένα ακόμη αντικείμενο.

Item Type: Thesis (Masters)
Corporate Creators: Ευαγγέλου Χριστίνα
Uncontrolled Keywords: SAPOIL, SAP, Εφοδιαστική αλυσίδα πετρελαίου, Εφοδιαστική αλυσίδα φυσικού αερίου, Πληροφοριακά συστήματα και εφοδιαστική αλυσίδα.
Subjects: Ε > Εφοδιαστική αλυσίδα
Φ > Φυσικό αέριο
Π > Πετρέλαιο
Π > Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης
Divisions: Μεταπτυχιακές Διατριβές > ΠΜΣ Διαχείριση και Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 04 Sep 2019 06:07
Last Modified: 04 Sep 2019 06:07
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10071

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top