Η ανάπτυξη της διεθνούς και ελληνόκτητης εμπορικής ναυτιλίας μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) και η δημιουργία χερσαίων πλωτών σταθμών υποδοχής στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές χώρες

Ιωακειμίδου, Μαρίνα (2019) Η ανάπτυξη της διεθνούς και ελληνόκτητης εμπορικής ναυτιλίας μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) και η δημιουργία χερσαίων πλωτών σταθμών υποδοχής στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές χώρες. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
MOGMAT10_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στην παρούσα εργασία εξετάζεται η ανάπτυξη της διεθνούς και ελληνόκτητης εμπορικής ναυτιλίας μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) και η δημιουργία χερσαίων πλωτών σταθμών υποδοχής στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές χώρες. Παρακάτω αναλύεται εκτενέστερα η ανάπτυξη της Ελλάδας πάνω στον τομέα της εμπορικής ναυτιλίας και τον στόλο της όπως επίσης και στην ανάπτυξη της στους σταθμούς υγροποιημένου φυσικού αερίου. Επίσης γίνεται αναφορά και σύγκριση και με άλλες μεγάλες ανεπτυγμένες διεθνή χώρες πάνω στον τομέα της εμπορίας και μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου όσο και στους τερματικούς σταθμούς LNG που υπάρχουν και θα κατασκευαστούν στις ευρωπαϊκές χώρες.

Item Type: Thesis (Masters)
Corporate Creators: Σίσκος Ευάγγελος
Uncontrolled Keywords: Ελληνόκτητη εμπορική ναυτιλία, Στόλος, Υγροποιημένο φυσικό αέριο, Τερματικοί σταθμοί LNG, Μεταφορά φυσικού αερίου.
Subjects: Ε > Εμπορική ναυτιλία
Κ > Καύσιμα - Βιομηχανία και εμπόριο
Ν > Ναυτιλία
Θ > Θαλάσσιες μεταφορές
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 02 Sep 2019 11:16
Last Modified: 02 Sep 2019 11:16
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10068

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top