Ανάπτυξη εφαρμογής βάσεων δεδομένων με χρήση της PHP και MySQL: ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου.

Λινάρδος, Αθανάσιος and Σταθόπουλος, Γεώργιος (2019) Ανάπτυξη εφαρμογής βάσεων δεδομένων με χρήση της PHP και MySQL: ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI15_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Ο ρόλος του πληροφορικού στη σύγχρονη εποχή είναι αρκετά δύσκολος καθώς όσο τα χρόνια, οι εποχές, ακόμη και οι μήνες περνούν οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται ραγδαία. Τα διάφορα τεχνολογικά αλλά και τεχνικά προβλήματα τα οποία γεννούνται με το πέρασμα του χρόνου καλείται να αντιμετωπίσει αλλά και να λύσει ο πληροφορικός. Ένα από τα ζητήματα αυτά είναι και η αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Ο κάθε πολίτης της χώρας μας ο οποίος επιθυμεί να αγοράσει ένα εισιτήριο για κάποια εκδήλωση θα ευχόταν να βρεθεί μια εφαρμογή που μέσω του υπολογιστή του, με γρήγορα και εύκολα βήματα θα είχε το εισιτήριο που επιθυμεί, ακόμη και αν έχει τις βασικές γνώσεις πάνω σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως στόχο να αναδείξει μια τέτοια εφαρμογή κατά την οποία θα γίνονται ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίου οι οποίες θα έχουν ως κύριο αντικείμενο τις συναυλίες, το θέατρο και τα συνέδρια τα οποία είναι προγραμματισμένα στην εκάστοτε πόλη. Τέλος, η πτυχιακή μας εργασία είναι φτιαγμένη σε WordPress, ένα ελεύθερο και ανοιχτού κώδικα λογισμικό ιστολογίου και πλατφόρμα δημοσιεύσεων, γραμμένο σε PHP και MySQL.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τσιάκαλος Απόστολος
Uncontrolled Keywords: WordPress, PHP, MySQL, Ηλεκτρονικό εισιτήριο, SEO, Web marketing, Web development, Apache, CSS, Javascript.
Subjects: Β > Βάσεις δεδομένων
Γ > Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
Η > Ηλεκτρονικό εμπόριο
Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 26 Aug 2019 11:11
Last Modified: 26 Aug 2019 11:11
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10054

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top